A sbohem klíště

A sbohem ošklivé klíště!

Originální EMIKO EM-Keramické perly

EM = efektivní mikroorganismy

 

Základem přirozené ochrany před klíšťaty je zdravé kožní prostředí. Emiko EM-keramické perly obsahují efektivní, pozitivní mikroorganismy, které se do korálků při náročné výrobě vypalují. Tyto mikroorganismy (bakterie) pozitivně ovlivňují texturu kůže Vašeho pejska a pomáhají podpořit přirozenou ochrannou funkci kůže.

 

Rezonanční vibrace u EM-Perel (Resonanz-Keramik), přenos vibrací a působení je obsaženo ve všech EM-produktech, nicméně nejobtížněji hmatatelná.  Efektivní mikroorganismy produkují díky jejich metabolické aktivitě a rezonanční vibraci takové prostředí, ve kterém může nastat zesílený proces regenerace.

Z EM odchozí pozitivní informace zasahují do životních procesů, které je obklopují a postupně je přeměňují ve stejně vibrující harmonické zdroje energie.

 

U psů je mnoho rozdílných výsledků díky těmto mikroorganismům, mimo jiné posílení imunitního systému, zvýšená vitalita, lepší celkový stav, nejistí pejsci se ukázali stabilnější, nervózní pejsci jsou vyrovnanější, bázlivý pejsci odvážnější atd.

 

Čištění/Péče

Obojek jednou za 2týdny nebo při velkém znečištění důkladně očistěte čistou vodou a nechte uschnout - například na slunci, aby EM keramické perly opětovné získali plnou účinnost.

Tento obojek s EM keramickými perlami by měl co nejvíce na krku pejska, nicméně jeho účinnost neztrácí na síle, když je obojek krátce sundán.

 

Plavání/Voda:

Vás miláček může bestarostně s tímto obojekem do vody!