Jak jsem se dostala k výrobě obojků, vodítek a nejen to

Rádi byste věděli, kdo se skrývá za značkou Colors By Adela?

 

Už od malička mě bavily ruční práce, šití, vyšívání, ve škole v dílnách pak i práce se dřevem a vzhledem k tomu, že v naší rodině byl téměř každý tak trochu kutil, měla jsem k tomu i blízký vztah. Postupem času a jak člověk dospívá, přijdou jiné priority či zájmy, a jakmile se otevřeli hranice, domácí výroba mi přestala "vonět". I přesto jsem na ručně vyráběné věci nezapomněla a čas od času se k nějaké tvorbě oděvu či dekorace do bytu uchýlila. Zvítězila touha po originalitě. Nicméně po studiích byl čas začít vydělávat tím, co mi bylo odmalinka vtloukáno do hlavy, že mě uživí a má budoucnost. Netvrdím, že nemá :-).

Dlouhá léta jsem tedy pracovala v oblasti logistiky pro zahraniční firmy a po 10 letech v koncernu, kdy nastala příležitost odejít a popřemýšlet o budoucnosti, jsem se vrhla do neznáma.

Věděla jsem, že bych ráda zúročila svou manuální zručnost a toužila jsem vybudovat něco vlastního, zkusit vybudovat vlastní značku. K tomuto nápadu, co bude předmětem mého nového podnikatelského života mi pomohl můj čtyřnohý mazlíček.

Jsem teprve na začátku a neustále se učím nové a nové věci a odkrývám různá úskalí této nové cesty, ale pevně věřím v to, že ruční práce má svou hodnotu a váhu.